Voorwaarden

Zowel chalet Twirre als chalet Sinne zijn voorzien van een volledige inventaris, waaronder kookgerei, serviesgoed, dekbedden, tafelspelen, speelgoed, enz.

Dekbedovertrekken, kussenslopen, handdoeken, theedoeken en verder linnengoed kan door de huurder zelf meegenomen worden of kan gehuurd worden bij de verhuurder. Kijk voor meer informatie bij ‘Optioneel’.

De chalet is netjes en schoon; van de huurder wordt daarom verwacht de chalet bij vertrek in dezelfde staat achter te laten. De borgsom van € 50,- wordt na aftrek van eventueel te vervangen inventaris en/of schoonmaakkosten aan de huurder terugbetaald. De huurder kan de chalet ook làten schoonmaken, zie ‘Optioneel’ .

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.

Het verblijf in de chalet is geheel op eigen risico van de huurder en zijn/haar medehuurders. Op de verhuurder kan geen aanspraak gemaakt worden betreffende enig persoonlijk letsel.

Het is mogelijk een tentje bij de chalet te plaatsen; de camping vraagt hiervoor een bijdrage van € 3,30 per nacht, te voldoen bij de receptie van de camping.

Kijk voor het reserveren van de auto op de boot, op de website van firma Wagenborg, www.wpd.nl. Het parkeren van de auto is gratis op het parkeerterrein van de camping.

Informatie op deze website is onder voorbehoud van schrijffouten.